MOLLERUSSA SURREALISTA

Exposició Individual.

23 Desembre 2016 – 5 Gener 2017.

L’Albert Barqué-Duran és Doctor en Ciències Cognitives per la City, University of London i combina la vida acadèmica amb l’artística. La seva recerca es centra en investigar la presa de decisions ètiques i morals en l’èsser humà i en construir models computacionals que siguin capaços de descriure i predir aquests tipus de comportaments. Especialment, està interessat en com les tecnologies actuals suggereixen una necessitat de dissenyar robots i agents amb intel·ligència artificial capaços de prendre decisions ètiques i morals per si mateixos. L’Albert té un Màster en Ciències del Cervell, Cognició i Comportament per la Universitat de Barcelona i un Grau en Economia per la Universitat Pompeu Fabra. Ha sigut guardonat per la seva obra artística per la Cambridge Neuroscience Society.

Després de la seva estada aquesta tardor a Harvard University torna per Nadal a la seva ciutat natal amb l’exposició “Mollerussa Surrealista”. Un viatge científic a través de l’art on l’artista ens plantejarà què tenen en comú el surrealisme i l’estudi del cervell. L’exposició explora i planteja una reinterpretació/actualització del moviment surrealista a través del coneixement contemporani sobre la ment humana.

Es materialitzarà entre els dies 23 de Desembre de 2016 i 5 de Gener de 2017 al Museu de Vestits de Paper de Mollerussa. Les obres exposades estan inspirades en la investigació científica de l’artista i és la primera exposició a la capital del Pla després que les seves obres hagin viatjat per Londres (UK), Cambridge (UK), Berlin (Alemanya) i Nova York (USA). Pintura a l’oli i fotografia son els formats que l’Albert proposa a “Mollerussa Surrealista” per tal que els assistents tinguin una experiència única en aquest viatge científic a través de l’art.

MOLLERUSSA SURREALISTA

INAUGURACIÓ 23 Desembre a les 19h.

Museu Vestits de Paper, Mollerussa.

+ Conferència / performance de l’artista 
+ Pintura col·lectiva: "Mollerussa Mon Amour"
+ Degustació vins RAIMAT

Entrada lliure.
23 de Desembre de 2016 - 5 de Gener de 2017

Dilluns a Dissabte: de 10h a 13h i de 17h a 20h.

(25 i 26 de Desembre, 1 de Gener tancat)

Museu Vestits de Paper, Mollerussa.

portrait-albert-barque-duran-guillem-trius

 

Retrat: Guillem Trius

Organitza: Ajuntament de Mollerussa | Esponsoritza: Raimat

raimatscreen-shot-2016-09-10-at-15-34-03

Advertisements