MENÚ DEGUSTACIÓ DE CERVELLS HUMANS

Leave a comment
ARTICLES

Article publicat a ‘elPeriódico’ el dia 18 de Maig de 2013.

MENÚ DEGUSTACIÓ DE CERVELLS HUMANS
Canibalisme Neuronal. Antropofàgia gourmet. Forquilla i ganivet a punt.

L’edifici estava situat en un racó estrafolari del Born. Impensable trobar aquell restaurant de casualitat. Si no t’hi portava algú que ja hi havia estat era impossible accedir-hi. Això el transformava en una secta gastronòmica només apta per a individus no empàtics, capaços de devorar pensaments aliens, sense contemplacions a l’hora de cruspir-se un bon plat de neurones amb idees suculentes; una espècie de sibaritisme neurològic.

Canibalisme Neuronal. Antropofàgia gourmet. Tovalló ensangonat.

NEUROCÀPSULA:
Podem discernir entre l’empatia afectiva-emocional i l’empatia cognitiva. L’empatia es descriu com la capacitat d’entendre la postura dels altres i viure com a propis els seus sentiments, la capacitat d’identificar les emocions alienes i comparar-les amb les pròpies i la capacitat de llegir els estat mentals d’altri. És un mecanisme adaptatiu que de forma innata incentiva els comportaments cooperatius, l’altruisme i la comunicació entre individus i grups en general.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s